donderdag 23 mei 2013

Collection 2000 Smokey eyes palette review

Hoi iedereen, vandaag weer een review. Eindelijk weer eens een review, moet ik eigenlijk zeggen. Weer een eerlijke beoordeling van een beautyproduct. Dit keer is het Smokey Eyes Palette van Collection 2000 aan de beurt! Lees gauw verder.
Het doosje zelf vind ik echt heel verzorg eruit zien. Zwart met Collection op de voorkant, twee ogen (hoe kan het ook anders) met daaromheen polkadots in verschillende groottes in de kleuren zwart, bruin, wit en roze. Gaaf! Ook is het doosje heel apart met de happen eruit, een echte eye catcher.
 
Zo ziet het eruit als je het doosje openmaakt.  Het zijn drie rijen, aan de linkerkant de Medium kleuren, in het midden de Dark en in de rechter de Lights ( vanaf nu bestaat dat woord). De Lights rij bevat een cream. Het doosje komt met een plastic folie eroverheen en op de Cream kleur rust ook nog een extra beschermlaagje. De kleuren zijn echt prachtig om een look te maken voor overdag, maar vooral ook s ´avonds.
Een handig stappenplan aan de achterkant voor de ultieme smokey eyes. Ookal zou ik deze look nooit dragen omdat hij heel heftig is.
Dan zijn dit de swatches. Uhh, ik weet niet hoor Collection 2000, maar dit was volgensmij niet helemaal de bedoeling. Slechte pigmentatie en veel korrels, alleen is de zwart wel heel mooi. Kijken of het met oogschaduwbasis beter gaat.
Jaa, dat is beter. Zo komen de kleuren veel beter uit en zijn ze minder korrelig. De Cream geeft bijna het zelfde effect alleen worden de kleuren net iets anders.

Dit paletje is verkrijgbaar bij Boots en kost omgerekend ongeveer 5 euro. Erg budget dus!

Conclusie: Een leuk veelzijdig paletje met mooi doosje. De oogschaduws zijn korrelig en het pigment kan beter dus een oogschaduwbasis is nodig. Ik zou dit paletje toch aanraden omdat de oogschaduw erg lang blijft zitten.

xxx Yasmine

1 opmerking:

  1. hmm aan die eerste foto te zien niet echt een aanrader, jammer. Liefs x

    BeantwoordenVerwijderen