vrijdag 7 juni 2013

Lott & Bell


Hoi lezeressen, ik ga lekker promoten. Ik ga een superleuke webshop genaamd Lott & Bell. Dit is een webshop met handmade kaarten, zeepjes, dekens, gehaakte knuffels en nog veel meer. You got it, right? Lees gauw verder voor meer info en een sneakpeek in welke artikelen ze verkoopt.

maandag 3 juni 2013

Review: Gosh Volume Lip Shine

 
Hoi allemaal, laatst liep ik even het kruidvat binnen om te kijken voor een nieuwe mooie roze lipgloss. Ik zag dat de make up van gosh in de aanbieding was en vond deze erg mooi. Ik kwam, ik zag en ik nam deze beauty mee de winkel uit. Ik doe de review nu net iets anders, met feel fotos en wat minder uitleg. Laat weten in de comments of jullie het zo fijner vinden.

zondag 2 juni 2013

Filmpje: Shoplog London

Hoi iedereen! Na twee weken (of zelfs langer) gewacht te moeten hebben, is het eindelijk zover! Huh, wat is zover? (Ja, ik hoor jullie wel denken...). Ein-de-lijk staat de shoplog van Engeland online. Het heeft even geduurd, maar hier is hij dan: Ik kom echt net terug uit Engeland in dit filmpje, dus daarom doe ik wat minder enthousiast dan anders :). Vergeet ook niet even mee te doen aan mijn Winactie van Essie nagellak !

xxx WeAllLoveBeauty,
Yasmine