vrijdag 14 juni 2013

HEMA Holographic nail polish review

Hoihoi, ik liep laatst even de HEMA binnen en nam een bordeauxrood holografisch lakje mee. Ik was zo enthousiast dat ik ook nog graag de koperkleurige wilde, helaas was deze er niet meer. Ik zag ook een groene en bedacht me dat ik nog helemaal niet veel groene nagellak had, dus ook die nam ik mee.

woensdag 12 juni 2013

Blond Amsterdam Body Splash in Relaxing Fig & Heavenly Honey


Hee allemaal, ik ben laatst weer even naar de stad geweest en heb daar een heerlijke bodymist van Blond Amsterdam gekocht in de geur Relaxing Fig & Heavenly Honey.

maandag 10 juni 2013

Mededeling

Hoi, misschien hebben jullie wel gemerkt dat de artikelen de laatste tijd wat slordiger zijn dan normaal. Dit komt omdat ik Dinsdag en Vrijdag mijn First Certificate English (FCE) examens heb. Ik ben dus druk aan het voorbereiden. Waarschijnlijk komt er woensdag en vrijdag wel een artikel online. Dit zijn, sorry, wel twee reviews en ze zijn wat korter dan normaal. Maar dan weten jullie hoe dat komt. Bedankt voor het begrip en duim voor me!

xxx Yasmine

zondag 9 juni 2013

Dokter Van Der Hoog Moisturizing Boost Crazy Cupcake masker review.


Hoi, het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, ik gebruik het cupcake masker van Van Der Hoog, en mijn huid is wauw! Benieuwd naar het cupcake masker van Van Den Hoog? Lees gauw verder voor de review!