maandag 22 april 2013

Knallend het voorjaar in met Yves Rocher!

Hoi allemaal, hier weer eens een review voor jullie van mijn favoriete make upmerk. Lees gauw verder!
De lipsticks

 13-Rose Sorbet
De eerste lipstick is Rose sorbet, een heerlijk sorbetijsje voor op je lippen. Rose sorbet is net iets donkerder dan de lipstick die ik al had, Rose Bonbon. Het is een lief roze kleurtje met glittertjes.
De lipticks van Yves Rocher zijn erg glossy, ze glanzen dus heel mooi. Een nadeel van deze lpsticks s jammer genoeg wel dat je ze na twee uurtjes alweer moet bijwerken.
  22-Corall
Deze lipstick is knallender en opvallender. Het is een prachtige koraalkleur zonder shimmers. Ook deze heeft weer een ontzettend mooie glans. Op de foto lijkt hij meer roze maar hij is echt, tja, koraal.
Ook dit is een glossy lipstick waardoor hij niet heel lang blijft zitten. Maar die kleur! Ohh!
 
De swatches
Van boven naar onder: Corall, Rose Sorbet en Rose Bonbon. Zoals je ziet lijken Rose Sorbet en Rose Bonbon erg op elkaar en zijn de lipsticks heel glanzend. De pigmentatie is medium. Vooral Rose Bonbon is transparant en dus erg geschikt voor een doordeweekse dag.
 
Deze lipsticks kosten 8.49 en zijn verkrijgbaar in Yves Rocher stores en online op http://www.yves-rocher.nl.
 
De nagellak
Ook heb ik er twee prachtige nagellakjes bij. Het zijn wel kleintjes.
13-Fuchsia - 31-Rouge groseille
Ook dit zijn weer prachtige producten. De nagellakjes beloven dekkend en high shine te zijn. Fuchsia is een mooie fuchsia kleur :) en rouge groseille een oranjerode, supervrolijk!
 
De swatches
 
Fuchsia is op je nagels net zo mooi als in het potje. Dit is met twee laagjes en zoals je ziet dekt hij niet heel goed. Je ziet de tips nog steeds een  beetje maar met een derde laagje dekt hij wel volledig. Deze lakjes drogen niet heel snel maar binnen tien minuutjes is je nagellak wel droog.
Rouge groseill is erg mooi maar dekt voor geen meter. Na drie dikke lagen gaf ik het op. Je ziet er nog steeds de tips doorheen. Jammer!
 
De mininagellakjes kosten 2.99 voor 3 ml.
De lakjes zijn inderdaad erg highshine. Fuchsia dekt in drie laagjes, Rouge groseille voor geen meter. Het drogen gaat niet zo snel en de nagellakjes zijn niet zuinig. Geen aanrader dus. De lipsticks zijn daarentegen echt prachtig.
 
xxx Yasmine

Geen opmerkingen:

Een reactie posten